Szerzői tudnivalók

Mesefarm szerzői tudnivalók

Meseld.hu szerzői tudnivalók

Amennyiben lelkes író vagy és szívesen írsz gyerekeknek szóló történeteket, szeretettel várunk a szerzőink között! Cserébe, szívesen reklámozzuk könyvedet vagy a honlapodat az oldalunkon!

Az oldalainkon nem jelentetünk meg: obszcén, trágár, uszító és gyűlöletkeltő írásokat semmilyen formában. Továbbá, fent tartjuk a jogot, hogy elutasítsunk egyes írásokat indoklás nélkül.
Szívesen fogadunk verseket, meséket, és olyan írásokat, amik építő, nevelő célzattal a köz hasznára válhatnak. Örömmel vesszük a környezet-és természetvédelemmel kapcsolatos írásokat is.

Mi a feltétele, hogy tudjál csatlakozni a Meséld csapathoz?

Fogad el, hogy írásaid megjelenhetnek az általunk kezelt honlapjainkon, kiadványainkban és hírleveleinkben is, természetesen a szerző nevének feltüntetésével.
A Meséld.hu csapata nem tud felelőséget vállalni azért, hogy harmadik fél is használja írásaidat.

Ahhoz, hogy a Meséld.hu-n meg tud jelentetni írásaidat, küldened kell egy kis bemutatkozó anyagot magadról egy fotóval. A küldött bemutatkozó anyag kikerül a szerzőknek fenntartott menübe, ahol meg lehet adni honlapot, egyéb elérhetőségeket. Ez azért kell, mert minden írásod alatt ott lesz a neved címke formájában. Erre kattintva az olvasó, az összes írásodat látni fogja, így a portfoliód is látható lesz. - Már volt rá példa, hogy megkeresték a szerzőt zenekarok vagy kiadók egyes írások felhasználása céljából és hosszan tartó kapcsolat vette kezdetét. Ezért is fontos, hogy egy jó portfólió kerüljön ki az oldalunkra rólad.
A küldött írásokért TE vállalsz felelőséget, ha esetleg szerzői jogi vitát vagy büntetést vonna maga után a küldött anyagod és/vagy képed, ha csatoltál az írásaidhoz.

Regisztráció menete és anyagküldése

A Meséld.hu egy zártkörű oldal, ahova csak előzetes jelentkezéssel lehet bekerülni a fenti kritériumok elfogadásával szerzőnek.
A Meséld.hu-n az adminisztrátornak van feltöltési lehetősége. Ha küldöd írásaidat, akkor az adminisztrátor fogja feltenni a Meséld.hu oldalaira.
A küldött anyag 1-5 munkanapon belül felkerül a honlapunkra, de ha több van, akkor időzítéssel fognak megjelenni pár napos -hetes időközökkel.
Amennyiben küldesz képet, úgy figyelj a kép jogdíjára. Csak olyan képet küldj, amiről tudod, hogy fel lehet használni jogdíj nélkül is. A www.pixabay.com képeit lehet használni üzleti és magánfelhasználásra is.
Ha nincs képed az írásaidhoz, akkor mi keresünk, vagy készítjük el azt a saját elképzelésünk alapján.
Ha a fentieket elfogadod, akkor szívesen várunk csapatunkba! Jelentkezni itt lehet.

Amennyiben többet szeretnél tudni a Mesefarm előnyeiről, akkor azt itt megteheted.

0
Megosztás