Mit tud a Meséld.hu nyújtani?

Mit tud a Meséld.hu nyújtani?
Mit tud a Meséld.hu nyújtani?

Megjelenési felületet

Tömören: megjelenési lehetőséget azon szervezetek, írók, bloggerek, számára, akiknek írásai a gyermekirodalom, a történelem területeihez kapcsolódnak valamilyen formában.

Bővebben: amatőr és profi szerzők számára jó lehetőség itt a Meséld.hu-n publikálni, mert nem csak egy szűk rétegnek ad a Meséld.hu tartalmat, hanem elég tág olvasótábornak nyújt is.
Amellett, hogy új publikációs felületet nyújtunk a Meséld.hu szerzői számára, az egyre nagyobb látogatottság miatt az itt közzétett írásokat valószínűleg sokkal nagyobb közönség fogja olvasni, így akár új olvasói bázist is építhetsz egy kis odafigyeléssel és céltudatossággal. Egyszerűen fogalmazva, segítünk elérni a célközönséget a szerzőink számára a nagy látogatói számból kifolyólag.

Kik olvasnak bennünket?

A Meséld.hu látogatói között akadnak olvasni szerető szülők és nagyszülők, tanárok és diákok egyaránt. Vannak, akik csak az irodalom szeretete miatt látogatnak el hozzánk újra, meg újra, és vannak, akik az iskolai leckéikhez keresnek anyagokat, ismereteket.
Összességében elmondhatjuk magunkról, hogy már az olvasni tudó kortól, a matuzsálemi korig vannak olvasóink.

Mivel támogatunk itt a Meséld.hu-n?

A Meséld.hu-n különböző címkék, kategóriák és szavas keresési lehetőségek segítik az ideális tartalom megtalálásában a felhasználó közönséget. Ugyanakkor remek lehetőség szerzőknek is ihletszerzési forrásnak használni ezeket az eszközöket.
Ha rendelkezel már nálunk szerzői státusszal, akkor létrehozunk Neked egy profilt, ahol a bemutatkozó anyagodat fogod megtalálni. Ezt a bemutatkozót, érdemes minél profibban megírni, majdnem úgy, mint egy jó önéletrajzot. – Már, volt rá példa, hogy szerzőpárosok találtak egymásra álltalunk vagy kaptak szerzők felkérést valamilyen munka elvégzésére. – Itt érdemes megadni, díjakat, elért sikereket, megjelent könyveket. Szóval minél részletesebb a portfóliód, annál jobb. A portfólió elkészítéséhez kelleni fog egy fotó is rólad. – Bemutatkozó anyag és fotó nélkül nem kerülhetsz be a Meséld.hu szerzőnek, így a küldött anyagaid sem kerülnek ki addig, míg nem pótlód őket -.
Ha rendelkezel honlappal vagy/és YouTube csatornával és elküldöd ezek elérhetőségeit, akkor az is be fog kerülni a portfóliódba. Így direktben is kaphatsz látogatókat a saját portádra.

Hogyan használd a Meséld.hu-t?

A legjobb módja, hogy rendszeresen küldj írásaidból, havonta legalább 1-2 alkalommal, persze lehet többször is. Így fent tudod tartani az érdeklődést az olvasóid körében.
Használd a megosztási funkciókat, ajánld írásaidat ismerőseidnek, kollegáidnak, partnereidnek. Ha van lehetőség, akkor kérd meg őket, hogy osszák meg írásaidat, így az olvasótáborod is nőni fog. Minél több megosztásod van, annál több emberhez jut el a híred. Ez pedig, ha van már könyved, bevételt is jelenthet neked!

Mit kér a Meséld.hu tőled cserébe?

Pár apróságot csupán és azt sem kötelezően.

Ha van honlapod vagy olyan felületed, ahova ki tudod tenni a Meséld.hu linkjét, azt köszönettel fogadjuk. Ezzel egyébként Te is jól jársz, mert a keresőmotorok, így a Google is kedvezőbben ítél meg.
Ha van Blogod és szívesen tennéd ki a Meséld.hu-s írásunkat a blogodba pár linkkel együtt, akkor az emelné mindkét honlap értékét a keresőmotorok szemében. Ha van rá hajlandóságod, csak jelezd és pár napon belül küldjük az anyagunkat.
Ha grafikusra van szükséged, itt kérhetsz tőlünk is ajánlatot, de ellátogathatsz ide is, ahol a hivatalos meseillusztrálási honlapunk található.
Amennyiben érdekel a Meséld.hu-s részvétel, itt tudsz bővebb infót kapni a csatlakozásról.

0
Megosztás