Meséld.hu
Mese, nem csak gyerekeknek

Meseillusztrálás

Kategória:

Légy Te a főszereplő!

Küldj egy olyan mesét, ahol szívesen lennél szereplő!
A nemrég indult grafikai szolgáltatásunkkal egy űrt szeretnénk pótolni azzal, hogy a meseld.hu oldalain található mesékből egy-egy jelenetet lerajzolunk neked, úgy ahogyan elképzeled magadat a történetben.
Neked nincs más dolgod, mint ezekből a mesékből, vagy versekből kiválasztod a kedvenc jelenetedet és elküldöd nekünk az alábbi űrlapunkon keresztül.

Ha van valami extra kívánságod, akkor írd meg nekünk, ha lehet bele rajzoljuk a képedbe. A képek digitális technikával készülnek el.

Hogyan kapom meg a képet?

Az elkészült képet a kért méretben nyomdakészen - DPF-ben, nyomtatva, vagy digitálisan, jpg formában kapod meg.
Mennyibe kerül?

Egy kép ára nyomtatás nélkül br.10.000 Ft-tól készül el. A grafika ára függ az ábrázolt jelenet bonyolultságától.  A nyomtatás ára függ a kért képmérettől. A szállítás Magyarország területére ingyenes!

Milyen felületre tehetem a kész képet?

Tudunk nyomtatni öntapadó matricára, így szekrények, ablakok, ajtók, akár asztalok, székek felületére is gond nélkül fel lehet ragasztani grafikáinkat, csak a pontos méreteket ne feledd megadni nekünk megrendeléskor.

A képek felhasználása

A képeinket kizárólag magán célú felhasználásra készítjük el. Az oldalainkon található írások túlnyomó részét már nem védi a szerzői jog, de a kortárs szerzőkét igen. Így az írásaik bármilyen célú kereskedelmi felhasználása csak az ezen szerzők írásos engedélyével lehetséges.


Ha szeretnél egy aranyos meseképet, kérd ajánlatunkat!