Meséld
Mese nem csak gyerekeknek

Mi a Dió Magazin?

A Dió Magazin egy mindenki által térítésmentesen elérhető digitális családi magazin, amely elsősorban a magyar családoknak készült, függetlenül attól, hogy a világ melyik országában élnek. Havonta megjelenő kiadványunkat könnyen elérhetik a legtávolabb élők, valamint a legszegényebbek is. A Dió Magazin által a gyerekek minőségi tartalmat olvashassanak az élő gyermekirodalom nagyszerű képviselőitől, s közreműködésünkkel megismerhetik az olvasás örömét.

Küldetésünk továbbá: átadni a természet és bolygónk iránti megbecsülésünket, szeretetünket, s hónapról- hónapra erősíteni kicsik és nagyok környezettudatosságát. Magazinunk 2020- ban elnyerte a Mutass jó példát! kampány különdíját „Kiemelt példamutatás a gyerekek környezettudatosságának emelésében" – kategóriában.

Dió Magazin

Ha tudsz, támogass minket!

Ahhoz, hogy fennmaradásunk biztosítva legyen, nagy szükségünk van olvasóink támogatására. Kérjük, amennyiben értékeled munkánkat, és van lehetőséged támogatni bennünket, tedd meg azért, hogy kiadványainkkal a jövőben is eljuthassunk, minden magyar család otthonába!

Kérem a Dió Magazint!

Please enable the javascript to submit this form

Hogyan tudtok támogatni minket?

Támogatni kétféleképpen tudsz bennünket. Anyagilag, vagy közösségi médiák által. Ha anyagilag szeretnél, támogatni bennünket, akkor azt a Dió Magazin honlapján tudod megtenni: www.aranydio.com/tamogatas Jelenleg PayPay, vagy banki utalással tudod ezt megtenni. A támogatásodról fogsz kapni számlát is.

Ha nincs módodban anyagilag segíteni nekünk, akkor megoszthatod, akár ezt az oldalt is, hogy minél több emberhez eljusson. Már ezzel is nagyon sokat segítesz nem csak nekünk, hanem azoknak is, akik még nem tudnak rólunk.Hogyan kapod meg a Dió Magazint?

Ha feliratkoztál, akkor minden hónap elején kapni fogod a Dió Magazint, amit a megadott email címedre fogunk küldeni. Az eddigi számainkat letöltheted, a www.aranydio.com oldalról.

...és ne feledd, már most is tudsz támogatni, ha megosztod ezt az oldalt!

 

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://meseld.hu/