Ha érdekelnek kiadványaink és érdekességeink, iratkozz fel leveleinkre.
A feliratkozóknak automatikusan küldjük a Dió Magazin digitális kiadását, mely minden hónap első napjaiban jelenik meg.

Amit tudni kell rólunk

kovar1

Kedves Érdeklődő, ha megengeded, erről az oldalról egy pár szót ejtenénk... 

 A meseld.hu azzal a szándékkal jött létre, hogy a klasszikus és a kortárs írók tollaiból kikerült alkotások mindenki számára könnyen elérhetőek legyenek.

Az oldalainkon található írások legtöbbje online könyvtárakból származik, mint pl. a http://mek.oszk.hu, https://terebess.hu/keletkultinfo/dtdoris2.html vagy olyan helyekről, ahol a szerzői jogokról szóló információk ezt lehetővé teszik.
Az írások másik része pedig egyenesen azoktól az íróktól és költőktől való, akik megírták azokat és áldásukat adták a közzétételre oldalainkon. Itt jegyezném meg, hogy kortárs írók, költők írásait is szívesen megjelenítjük oldalainkon. Ezért cserébe egy bemutatkozó oldalt tudunk adni, ami ilyen szerkezetű, mint itt is látható pl.: https://meseld.hu/szerzoink Itt lehetőség van önreklámozásra is, ha rendszeresek a beérkező írások, vagy több anyagot küld egyszerre.
Az oldalainkon található képanyagok, grafikák, illusztrációk jelentős része szabad licensz alatt található különböző képkatalógusokban az interneten. Az összes többi képanyag, ami előfordul az oldalon, a szerző nevével ellátva kerül közzétételre.
Érdemes feliratkozni hírleveleinkre is, mert aki feliratkozik, az a Dió Magazin digitális kiadását töltheti le belőle. Ez a lap egy irodalmi és ismeretterjesztő családi lap, térítésmentes kiadása.

  • Esetleg Ön, Kedves Látogató, ha olyan tartalmat talál, amiről biztosan tudja, hogy jogilag aggályos, azt kérjük, jelezze felénk a kapcsolati űrlapunkon keresztül!

Végül az oldalakon lévő reklámokról... sajnos az oldal fenntartása pénzbe kerül, ezt szeretnénk valamennyire kompenzálni ezekkel a hirdetésekkel, bár nem szeretjük őket....

Az üzemeltető:
Galantusz Grafika Bt.
Cégjegyzék szám: 13 06 069354
A cég adószáma: 20713319-1-13.

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://meseld.hu/

Grafika
Kedvenc mesejelenetek

Ha itt az oldalainkon olvasgatás közben megtetszett egy részlet és szívesen látnád a szobád falán, ne habozz szólni, mi megrajzoljuk!

Szórakozás
Dió Magazin

Gyere és olvasd el a legújabb számunkat! Sok mese, vers és még több ismeretterjesztő olvasmány

Szobai dísz
Poszter mesehősökből

Válaszd ki kedvenc részedet egy meséből és mi megrajzoljuk neked! A végeredmény, akár poszter is lehet, amit nyomtatva szállítunk neked.

previous arrow
next arrow
PlayPause
previous arrownext arrow
Shadow
Slider
Ha érdekelnek kiadványaink és érdekességeink, iratkozz fel leveleinkre.
A feliratkozóknak automatikusan küldjük a Dió Magazin hónap első napjaiban megjelenő aktuális PDF számát.