Meséld
Mese nem csak gyerekeknek

Amit tudni kell rólunk

kovar1

Kedves Érdeklődő, ha megengeded, erről az oldalról egy pár szót ejtenénk... 

 A meseld.hu azzal a szándékkal jött létre, hogy a klasszikus és a kortárs írók tollaiból kikerült alkotások mindenki számára könnyen elérhetőek legyenek.

Az oldalainkon található írások legtöbbje online könyvtárakból származik, mint pl. a http://mek.oszk.hu, https://terebess.hu/keletkultinfo/dtdoris2.html vagy olyan helyekről, ahol a szerzői jogokról szóló információk ezt lehetővé teszik.
Az írások másik része pedig egyenesen azoktól az íróktól és költőktől való, akik megírták azokat és áldásukat adták a közzétételre oldalainkon. Itt jegyezném meg, hogy kortárs írók, költők írásait is szívesen megjelenítjük oldalainkon. Ezért cserébe egy bemutatkozó oldalt tudunk adni, ami ilyen szerkezetű, mint itt is látható pl.: https://meseld.hu/szerzoink Itt lehetőség van önreklámozásra is, ha rendszeresek a beérkező írások, vagy több anyagot küld egyszerre.
Az oldalainkon található képanyagok, grafikák, illusztrációk jelentős része szabad licensz alatt található különböző képkatalógusokban az interneten. Az összes többi képanyag, ami előfordul az oldalon, a szerző nevével ellátva kerül közzétételre.
Érdemes feliratkozni hírleveleinkre is, mert aki feliratkozik, az a Dió Magazin digitális kiadását töltheti le belőle. Ez a lap egy irodalmi és ismeretterjesztő családi lap, térítésmentes kiadása.

  • Esetleg Ön, Kedves Látogató, ha olyan tartalmat talál, amiről biztosan tudja, hogy jogilag aggályos, azt kérjük, jelezze felénk a kapcsolati űrlapunkon keresztül!

Végül az oldalakon lévő reklámokról... sajnos az oldal fenntartása pénzbe kerül, ezt szeretnénk valamennyire kompenzálni ezekkel a hirdetésekkel, bár nem szeretjük őket....

Az üzemeltető:
Galantusz Grafika Bt.
Cégjegyzék szám: 13 06 069354
A cég adószáma: 20713319-1-13.

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://meseld.hu/